Presentations & Events

To sign up for these presentations and events, please inquire at the Guerilla Studio front desk. All signups and activities are on a first-come, first-served basis.

The Guerilla Studio is committed to accommodating as many attendees as possible. Due to extremely high demand for 2D printing, please observe our new policy for the 2D Area: two prints per attendee.

Sunday, 30 July
2D Area - Guerilla Editions: Computer time/print: sign up for Sunday 1 - 4 pm session
1 pm

3D Area: Computer time/RP: sign up for Sunday 1 - 4 pm session
1 pm

Animation Area: Computer time: sign up for Sunday 1 - 4 pm session
1 pm

Soma - Physical Media Meditation: 20-minute yoga session
1 - 1:20 pm

Soma - Physical Media Meditation: 20-minute meditation zone
1:30 - 1:50 pm

Collaboration Area: Welcome: Overview of all projects available in the area
2 - 3 pm

CyberFashion Area: CyberFashion Introduction
2 - 3 pm

Soma - Physical Media Meditation: 20-minute yoga session
2 - 2:20 pm

Soma - Physical Media Meditation: 20-minute meditation zone
2:30 - 2:50 pm

Soma - Physical Media Meditation: 20-minute yoga session
3 - 3:20 pm

Soma - Physical Media Meditation: 20-minute meditation zone
3:30 - 3:50 pm

2D Area - Guerilla Editions: Computer time/print: sign up for Monday 9 am - noon session
4 pm

3D Area: Computer time/RP: sign up for Monday 9 am - 12 pm session
4 pm

Animation Area: Computer time: sign up for Monday 9 am - 12 pm session
4 pm

The Iterated 69 Sessions Performance: Opening interactive jam session
4:30 - 5:00 pm

Premier Viewing: Guerilla Studio Documentary
5 - 5:30 pm

Monday, 31 July
2D Area - Guerilla Editions: Computer time/print: sign up for Monday 1 - 4 pm session
9 am

3D Area: Computer time/RP: sign up for Monday 1 - 4 pm session
9 am

Animation Area: Computer time: sign up for Monday 1 - 4 pm session
9 am

CyberFashion Area: Soft computation and physical interaction workshop
(9 am - 6 pm: sign up Sunday 30 July at 1 pm)

International Projects: Video call with Indi
a 9 am - 11 am

Soma - Physical Media Meditation: 20-minute yoga session
9 - 9:20 am

Soma - Physical Media Meditation: 20-minute meditation zone
9:30 - 9:50 am

Collaboration Area: Get You Started session: a how-to demo on projects
10 - 10:45 am

Soma - Physical Media Meditation: 20-minute yoga session
10 - 10:20 am

Soma - Physical Media Meditation: 20-minute meditation zone
10:30 - 10:50 am

Soma - Physical Media Meditation: 20-minute yoga session
11 - 11:20 am

Soma - Physical Media Meditation: 20-minute meditation zone
11:30 - 11:50 am

Collaboration/International Projects Area: Vendor Talk with GretagMacbeth
Learn more about the color calibration tools provided by GretagMacbeth.
11:30 am - 12:15 pm

2D Area: Concept art with Corel Painter IX.5
noon - 1 pm

Audio/Video Area: Final Cut Pro hands-on demo
noon - 1 pm

Soma - Physical Media Meditation: 20-minute yoga session
noon - 12:20 pm

Soma - Physical Media Meditation: Guerrilla Thematic Meditation Zone
12:30 - 1 pm

Soma - Physical Media Meditation: Interact with the Polhemus LIBERTY Latus wireless body tracking system
1 - 2:45 pm

Collaboration Area: Artist Talk: Conversations on Cross-Cultural Collaborations
2 - 3 pm

Soma - Physical Media Meditation: 60-minute yoga session (wear yoga gear)
3 - 4 pm

2D Area - Guerilla Editions: Computer time/print: sign up for Tuesday 9 am - noon session
4 pm

3D Area: Computer time/RP: sign up for Tuesday 9 am - noon session
4 pm

Animation Area: Computer time: sign up for Tuesday 9 am - noon session
4 pm

Audio/Video Area: Isadora: digital mixing/switching hands-on demo
4 - 5 pm

Soma - Physical Media Meditation: Interact with the Polhemus LIBERTY Latus wireless body tracking system
4:15 - 6 pm

Tuesday, 1 August
2D Area - Guerilla Editions: Computer time/print: sign up for Tuesday 1 - 4 pm session
9 am

3D Area: Computer time/RP: sign up for Tuesday 1 - 4 pm session
9 am

Animation Area: Computer time: sign up for Tuesday 1 - 4 pm session
9 am

International Projects: Video call with India
9 - 11 am

Soma - Physical Media Meditation: 20-minute yoga session
9 - 9:20 am

Soma - Physical Media Meditation: 20-minute meditation zone
9:30 - 9:50 am

Collaboration Area: Get You Started session: a how-to demo on projects
10 - 10:45 am

Soma - Physical Media Meditation: 20-minute yoga session
10 - 10:20 am

Soma - Physical Media Meditation: 20-minute meditation zone
10:30 - 10:50 am

Soma - Physical Media Meditation: 20-minute yoga session
11 - 11:20 am

Collaboration/International Projects Area: Vendor Talk with Adobe
Learn about the Adobe Design and Achievement Awards.
11:30 am - 12:15 pm

2D Area: Concept Art with Corel Painter IX.5
noon - 1 pm

Audio/Video Area: Final Cut Pro hands-on demo
noon - 1 pm

Soma - Physical Media Meditation: 20-minute yoga session
noon - 12:20 pm

Soma - Physical Media Meditation: Guerrilla Thematic Meditation Zone
12:30 - 1 pm

Soma - Physical Media Meditation: Interact with the Polhemus LIBERTY Latus wireless body tracking system
1 - 2:45 pm

Collaboration Area: Artist Talk: Dorothy Simpson Krause, Wet Transfer Workshop
2 - 3 pm

Soma - Physical Media Meditation: 60-minute yoga session (wear yoga gear)
3 - 4 pm

2D Area - Guerilla Editions: Computer time/print: sign up for Wednesday 9 am - noon session
4 pm

3D Area: Computer time: sign up for Wednesday 9 am - noon session (Note -RP availability TBD)
4 pm

Animation Area: Computer time: sign up for Wednesday 9 am - noon session
4 pm

Audio/Video Area: Isadora: digital mixing/switching hands-on demo
4 - 5 pm

Soma - Physical Media Meditation: Interact with the Polhemus LIBERTY Latus wireless body tracking system
4:15 - 6 pm

Wednesday, 2 August
2D Area - Guerilla Editions: Computer time/print: sign up for Wednesday 1 - 4 pm session
9 am

3D Area: Computer time: sign up for Wednesday 1 - 4 pm session
9 am

Animation Area: Computer time: sign up for Wednesday 1 - 4 pm session
9 am

International Projects: Video call with India
9 - 11 am

Soma - Physical Media Meditation: 20-minute yoga session
9 - 9:20 am

Soma - Physical Media Meditation: 20-minute meditation zone
9:30 - 9:50 am

Collaboration Area: Get You Started session: a how-to demo on projects
10 - 10:45 am

Soma - Physical Media Meditation: 20-minute yoga session
10 - 10:20 am

Soma - Physical Media Meditation: 20-minute meditation zone
10:30 - 10:50 am

Soma - Physical Media Meditation: 20-minute yoga session
11 - 11:20 am

Soma - Physical Media Meditation: 20-minute meditation zone
11:30 - 11:50 am

2D Area: Concept Art with Corel Painter IX.5
noon - 1 pm

Audio/Video Area: Final Cut Pro hands-on demo
noon - 1 pm

Soma - Physical Media Meditation: 20-minute yoga session
noon - 12:20 pm

Soma - Physical Media Meditation: Guerrilla Thematic Meditation Zone
12:30 - 1 pm

Soma - Physical Media Meditation: Interact with the Polhemus LIBERTY Latus wireless body tracking system
1 - 2:45 pm

Collaboration Area: Artist Talk: Lyn Bishop, Kathy Beal, and Kumkum Nadig
2 - 3 pm

Soma - Physical Media Meditation: 60-minute yoga session (wear yoga gear)
3 - 4 pm

2D Area - Guerilla Editions: Computer time: sign up for Thursday 9 am - noon session
4 pm

3D Area: Computer time: sign up for Thursday 9 am - noon session
4 pm

Animation Area: Computer time: sign up for Thursday 9 am - noon session
4 pm

Audio/Video Area: Isadora: digital mixing/switching hands-on demo
4 - 5 pm

Soma - Physical Media Meditation: Interact with the Polhemus LIBERTY Latus wireless body tracking system
4:15 - 6 pm

Thursday, 3 August
2D Area - Guerilla Editions: Computer time: sign up for Thursday 1 - 4 pm session
9 am

3D Area: Computer time: sign up for Thursday 1 - 4 pm session
9 am

Animation Area: Computer time: sign up for Thursday 1 - 4 pm session
9 am

International Projects: Video call with India
9 - 11 am

Soma - Physical Media Meditation: 20-minute yoga session
9 - 9:20 am

Soma - Physical Media Meditation: 20-minute meditation zone
9:30 - 9:50 am

Collaboration Area: Get You Started session: a how-to demo on projects
10 - 10:45 am

Soma - Physical Media Meditation: 20-minute yoga session
10 - 10:20 am

Soma - Physical Media Meditation: 20-minute meditation zone
10:30 - 10:50 am

Soma - Physical Media Meditation: 20-minute yoga session
11 - 11:20 am

Soma - Physical Media Meditation: 20-minute meditation zone
11 - 11:50 am

Soma - Physical Media Meditation: 20-minute yoga session
noon - 12:20 pm

Soma - Physical Media Meditation: Guerrilla Thematic Meditation Zone
12:30 - 1 pm

2D Area: Concept Art with Corel Painter IX.5
noon - 1 pm

Audio/Video Area: Final Cut Pro hands-on demo
noon- 1 pm

Soma - Physical Media Meditation: Interact with the Polhemus LIBERTY Latus wireless body tracking system
1 - 2:45 pm

Soma - Physical Media Meditation: 60-minute yoga session (wear yoga gear)
3 - 4 pm

Audio/Video Area: Isadora: digital mixing/switching hands-on demo
4 - 5 pm

Soma - Physical Media Meditation: Interact with the Polhemus LIBERTY Latus wireless body tracking system
4:15 - 5 pm